FOTBAL. Cristi Oros, debut cu victorie la Luceafărul Oradea

Data actualizării: Data publicării:
sport fotbal Oros Luceafarul

Jucătorii Luceafărului şi-au păstrat pofta de victorie şi în jocurile de pregătire. Cu patru puncte adunate deja în primele două etape din retur, formaţia orădeană s-a impus şi sâmbătă, 3-1 la Sînmartin, în amicalul cu formaţia de liga a patra Dacia Gepiu.

"Am testat câţiva jucători tineri, am renunţat la câţiva, pe câţiva i-am ţinut în cantonament şi ne vom edifica vizavi de potenţialul lor în această perioadă", susţine Cristian Dulca, antrenorul Luceafărului Oradea.

Cel de-al doilea amical al anului pentru Luceafărul a consemnat şi revenirea fundaşului central Cristian Oros (foto sus). Fostul jucător a FC Bihor şi-a făcut debutul la noua sa echipă în repriza a doua, la scorul de 1-0 pentru oaspeţi.

"Cristi (Oros - n.n.) a făcut antrenamente cu noi după plecarea lui de la Sepsi; şi-a exprimat dorinţa de-a se antrena cu noi, de-a juca aici. Sigur că încă nu a semnat, dar săptămâna asta eu sper să fie jucătorul nostru, cu acte în regulă", a precizat Dulca.

Pe lângă Sepsi Sf. Gheorghe, Cristi Oros a mai evoluat în Liga I pentru Braşov, Rapid şi Astra Giurgiu. Cu aceasta din urmă a devenit campion în urmă cu două sezoane.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri