Sari la conținut

FOTBAL. Darius Coste şi Ionuţ Ban, jucătorii Luceafărului Oradea, testaţi de selecţionerul naţionalei U21

Doi orădeni au intrat în atenţia naţionalei de fotbal U21 a României. Este vorba despre jucătorii Luceafărului, Darius Costea şi Ionuţ Ban, convocaţi la trialurile dedicate tinerilor jucători din eşaloanele inferioare.

Primul a evoluat 90 de minute în testul disputat luni la Buftea, alături de alţi 24 de fotbalişti din toată ţara.

„A fost un trial, însă mi-a lăsat o impresie plăcută, a fost o mândrie. Sper să mă mai întorc. Dacă nu va fi să fie, voi munci la fel de mult aici, la echipa de club, să demonstrez celor de acolo că merit să mă întorc", spune Darius Costea.

Mijlocaşul orădean speră că l-a impresionat pe selecţionerul naţionalei mici, Daniel Isăilă.

„A făcut o şedinţă cu noi, ne-a atras atenţia că avem o şansă foarte mare ţinând cont de regula under 21, atât din liga I, cât şi din liga a doua. Ne-a spus să muncim la fel de mult şi fim foarte serioşi pentru că pentru noi este o şansă în plus."

Săptămâna viitoare va fi rândul lui Ionuţ Ban să fie testat în cel de-al doilea trial organizat de Federaţia Română de Fotbal.

„Sunt foarte bucuros că am fost chemat la naţionala U21 prin evoluţiile mele de la echipă, de la Luceafărul Oradea şi sunt foarte mândru că reuşesc să fac acest lucru", a mărturisit jucătorul CS Luceafărul.

Ionuţ Ban va pleca spre Buftea după etapa de sâmbătă.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa