Sari la conținut

FOTBAL. Derby decis în prima repriză. CS Oşorhei - CSC Sânmartin 2-1, într-un meci din liga a treia

Cristi Andor și Ember au fost cei care au semnat golurile victoriei în prima repriză, în vreme ce Sânmartinul a înscris golul de onoare prin Olariu, pe finalul partidei.

„Mă bucur în primul rând că am învins, mă bucur că am demonstrat că suntem echipa mai bună la ora asta şi mă bucur foarte mult că băieţii au înţeles că în a doua repriză va fi efortul foarte, foarte mare", a declarat Rudy Kovacs, antrenorul CSC Sânmartin.

Cu o revanşă de luat după eliminarea din Cupa României, CS Oşorhei a dominat clar prima jumătate a meciului. În a doua parte a ştiut să apere perfect avantajul celor două goluri, deşi a evoluat mai bine de o oră cu un om în minus, după eliminarea lui Magda.

„Nu poate contesta nimeni meritele noastre şi victoria cred că e clară; putea fi mult mai clară dacă la 2-0, pe atacul nostru, Moise reuşea să marcheze", consideră Kovacs.

În urma acestei victorii, trupa antrenată de Rudy Kovacs a urcat în clasament pe locul patru, la egalitate de puncte, 19, cu ocupanta locului trei, Arieşul Turda.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ciprian Platona
Editor web: Adrian Laboş