FOTBAL: Hagi, Belodedici şi fraţii Rotariu vor juca un meci de caritate la Oradea, pentru un copil bolnav

Data publicării:
gica hagi


„Este foarte important pentru noi ca oamenii să conştientizeze că FC Bihor este alături de cei pe care-i reprezintă, de bihoreni, aşa cum şi bihorenii de-a lungul timpului au fost alături de noi. Este un gest din suflet", spune Şerban Morcan, preşedintele FC Bihor.


În deschiderea evenimentului, echipa condusă de Gheorghe Ghiţ va juca pe stadionul Iuliu Bodola cu selecţionata suporterilor orădeni, iar conducerea va disputa un meci cu echipa jurnaliştilor. Cel mai aşteptat este meciul dintre fostele glorii ale Bihorului, aflate sub comanda lui Zsolt Muzsnay şi generaţia de aur a tricolorilor. Sub bagheta lui Emeric Jenei vor evolua la Oradea Gheorghe Hagi, Miodrag Belodedici, Paul Codrea şi fraţii Rotariu.

„La început nu mi-a venit să cred că cei de la FC Bihor chiar pun sufletul şi ne ajută cu evenimentul, să finalizăm tratamentul", spune, emoţionat, Csaba Ficuţ, tatăl lui Kevin.
Intrarea la evenimentul caritabil se va face pe bază de invitaţii, care pot fi procurate de club în schimbul unei donaţii de minimum cinci lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri