Sari la conținut

FOTBAL, LIGA a II-a. Luceafărul, înfrângere după trei victorii consecutive: 0-2 cu Timişoara

Şirul de victorii consecutive s-a oprit pentru Luceafărul, duminică după-amiază, în confruntarea de la Timișoara cu ASU Politehnica. Conduși de pe bancă de Bogdan Andone, bănățenii au câștigat partida, scor 2-0, după un meci pe care l-au dominat aproape în totalitate.

Echilibrul de pe tabela de marcaj s-a rupt în minutul 10. Giuricici l-a lansat pe partea dreaptă pe Deian Sorescu, acesta a pătruns în careu și a șutat la colțul lung fără șanse pentru portarul bihorenilor Gakos.

În minutul 53, Luceafărul rămâne în 10 jucători: fundaşul Alin Mutu îl faultează pe Plămadă în poziție de ultim apărător și vede direct cartonașul roșu.

Cu 6 minute înainte de terminarea timpului regulamentar, Cornel Predescu îi pasează lui Deian Sorescu, acesta centrează, iar Ionuț Plămadă trage din patru metri în stânga portarului Gakos. În acest fel a fost stabilit scorul final: 2-0 pentru ASU.

După această înfrângere bihorenii au căzut pe locul 18, cu 16 puncte, în timp ce bănățenii își păstrează locul 7, cu 27 de puncte. În următoarea etapă fotbaliștii antrenați de Cristian Dulca vor primi vizita lanternei roșii, Miroslava.

Redactor Claudiu Mihuț

Pe aceeași temă