Sari la conținut

GIMNASTICĂ RITMICĂ. Sportivele de la LPS „Bihorul" au cucerit 13 medalii la naţionalele şcolare

Roxana Barna, la categoria mica gimnastă, şi Sorana Gavrilaş, la categoria a patra, au devenit campioane naţionale, în vreme ce Daria Ille, Ania Jurcă şi Iulia Lucaci au încheiat concursul pe locul doi. La categoriile a patra, mica gimnastă și junioare, echipele de ansamblu s-au situat pe locul trei. Aceeași poziție a fost obținută și de Maria Fortiş, Bianca Jurcă şi Andresa Covaci.

„Este un lucru foarte important pentru noi, ceea ce ne ajută, ne-a impulsionat şi ne va impusiona să mergem mai departe, şi cred că şi fetele vor fi încurajate, faptul că au primit nişte medalii pe meritul muncii lor. Ne va impulsiona să tragem mai mult la antrenamente, să obţinem rezultate pe viitor mult mai mari", a declarat Alexandra Ille, antrenor LPS Bihorul.

Rezultatele vin exact cu aproape trei săptămâni înaintea Campionatelor Naţionale pentru junioare mici.

„Noi ne-am propus să câştigăm la categoria a patra cu Gavrilaş Sorana, sperăm să se califice în primele şase la individual compus pentru Cupa României, şi mai avem o speranţă cu Szabo Patricia şi Lupşe Laura, la categoria a treia", a precizat Cristina Lădescu, antrenor LPS Bihorul.

Ediţia din acest a Campionatelor Naţionale pentru junioare mici are loc la Arad în perioada 1-3 iulie.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa