HANDBAL. CSM Oradea, favorită și în returul Diviziei A

Data publicării:
sport handbal

Divizia A de handbal masculin revine, de sâmbătă, cu cea de-a doua parte a sezonului. Lider autoritar al seriei de vest, cu victorii pe linie, CSM Oradea își păstrează statutul de favorită şi în retur.

În jocurile de pregătire, echipa antrenată de Sebastian Tudor a câștigat toate confruntările cu colegele de serie, dar le-a pierdut pe cele patru cu echipele de prima ligă.

"Ceea ce este important este faptul că la ora actuală, şi mă axez pe acest lucru, avem tot lotul apt, nu avem niciun accidentat, ceea ce este un lucru extraordinar, pentru că lotul CSM Oradea la ora actuală este din 12 jucători şi doi portari", a spus Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Pentru orădeni, CSU Pandurii Târgu Jiu se anunţă un adversar redutabil în lupta pentru primul loc. În pauza de iarnă oltenii l-au adus pe fostul „căpitan" al orădenilor, Cosmin Liberţ. CSM l-a mai pierdut pe Adrian Doboş, care şi-a reziliat contractul din motive personale.

În schimb, orădenii au legitimat doi jucători tineri, Tudor Botea şi Alex Laslo.

"În lotul actual, aceşti doi jucători tineri nu pot decât să suplinească experienţa lui Cosmin Liberţ şi nu poate decât să ne ajute din toate punctele de vedere; să ne axăm şi pe acest retur, de la meci la meci, pe victorie", spune Tudor.

În prima etapă din retur CSM Oradea va juca, duminică, în sala „Lascăr Pană" din Baia Mare, în compania formaţiei HC Minaur 2.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri