Sari la conținut

HANDBAL. Oradea continuă cursa pentru primul loc. CSM - Academia de Handbal Minaur Baia Mare 24-20

Handbalul masculin orădean a bifat sâmbătă a 12-a victorie a sezonului. CSM a dispus cu 24-20 de Academia de Handbal Minaur Baia Mare, după un joc în care bihorenii au făcut diferenţa în ultimele minute ale confruntării.

„A fost un meci pe care l-am tratat destul de neserios la început, permiţându-le să meargă de la egal la egal. În schimb, pe final a trebuit să ne facem, să ne trezim puţin la realitate, să ne facem victoria care trebuia", spune Georgel Haiduc, jucătorul CSM Oradea.

Disputa din etapa a XVI-a Diviziei A, seria de vest, s-a desfăşurat sub semnul echilibrului. După primele 30 de minute de joc cele două echipe au fost la egalitate 9-9. Georgel Haiduc şi Petru Stroe, fiecare cu câte şapte reuşite, şi-au condus în final echipa spre victorie scontată.

„În acest meci am încercat să rulăm jucătorii care au jucat mai puţin pe acest parcurs de campionat. Am încercat diferite formule de joc tocmai pentru a le putea da şansa şi acelor jucători care prind minute mai puţine în teren. Victoria este victorie", susţine Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

CSM Oradea va susţine primul derbi al returului, sâmbătă, în deplasarea cu U Cluj-Napoca.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă