În Oradea, mai multe stații de tramvai şi de autobuz au fost transformate ilegal în panouri publicitare

Data publicării:
afise ilegale

Zeci de anunțuri de mică publicitate ori afișe care anunțau diferite evenimente au fost dezlipite în ultimele zile de angajații OTL din stațiile de transport în comun din Oradea. "Sunt foarte îndrăgite spațiile dintre adăposturile mijloacelor de transport în comun. Nu scapă nici stâlpii de susținere a firelor de contact și, mai rar, mijloacele de transport în comun", susţine Carmen Tocuț, purtătorul de cuvânt al societății de transport local Oradea.

Șefii OTL spun că afișele sau anunțurile pot fi lipite în stații sau în autobuze și tramvaie doar cu acordul departamentului de marketing din cadrul companiei. Înlăturarea celor afișate fără aprobare presupun cheltuieli suplimentare.

Monica Ambro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Oradea: "Polițiștii locali sancționează persoanele care amplasează afișele de publicitate și a anunțurilor de mică publicitate în alte locuri decât panourile destinate reclamelor."

Amenda pentru afișele lipite ilegal este cuprinsă între 500 și 5 mii de lei. O astfel de sancțiune a fost aplicată în acest an în cazul a 10 orădeni.

reporter: Bogdan Costea
imagine: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri