Sari la conținut

JUDO. Bronz pentru orădeanca Larisa Florian, la Judo World Masters din Rusia

Orădeanca Larisa Florian a cucerit medalia de bronz la turneul Judo World Masters, organizat la Sankt Petersburg. Judoka legitimată la CSM Liberty Oradea a reuşit performanţa în cadrul categoriei 52 de kilograme. Turneul din Rusia a reunit cei mai buni 16 sportivi de la fiecare categorie, aşa cum au fost poziţionaţi în clasamentul mondial.

Larisa Florian St Petersburg judo1

foto: Facebook Larisa Florian

În primul tur, Larisa Florian a trecut de poloneza Agata Perenc, însă în sferturi a suferit o înfrângere în faţa franţuzoaicei Amandine Buchard. Eleva antrenorului Aurelian Fleisz a intrat în recalificări, unde a învins-o pe Betina Telelkova, din Israel.

În finala pentru medalia de bronz, orădeanca a învins-o pe brazilianca Jessica Perreira şi s-a clasat pe treapta a treia a podiumului.

Larisa Florian St Petersburg judo

foto: IJF.org

Pentru sportiva clubului CSM Liberty Oradea turneul din Rusia a fost ultima întrecere importantă a anului. În 2017, Larisa a devenit vicecampioană europeană de tineret şi a cucerit medialia de aur la Grand Prix-ul de la Baku. Aceste performanţe au fost completate de bronzul obţinut la Grand Slam-ul de la Abu Dhabi şi de aceeaşi medalie cucerită la Grand Prix-ul de la Dusseldorf.

Editor web: Adrian Laboş