Liga 2 | Luceafărul - Ripensia 2-2, în primul meci "acasă" al bihorenilor, în noul sezon

Data publicării:
sport egal Luceafarul Ripensia

La primul joc oficial pe teren propriu în actualul sezon, Luceafărul a remizat, 2-2, cu Ripensia Timişoara. Bănăţenii au condus la Sînmartin cu 2-0, prin golurile semnate de Dumiter, în minutul 9, şi Monea, în minutul 30.

 

Vasile Pop, golgheterul din amicale al bihorenilor, a întors însă soarta jocului, cu o dublă semnată în minutele 35 şi 61, ultimul gol din penalti.

„Noi, astăzi am încercat să ne ridicăm la nivelul competiţiei, cu jucători lipsiţi de experienţă, ceea ce s-a văzut şi în teren. Dar e îmbucurător pentru mine că am reuşit să revenim de la 2-0 - acest punct este ca o victorie", a declarat, după meci, Cristian Lupuţ, antrenorul Luceafărului Oradea.

Primul gol al meciului a fost înscris de bănăţeni prin Dumiter, care a finalizat un contraatac-şcoală. Defensiva Luceafărului a mai cedat o dată, când Monea a înscris pentru 2-0 după o fază suspectă de fault şi henţ.

Gazdele au revenit în joc şi chiar puteau câştiga dacă execuţia din minutele de prelungire a lui Codoban îşi atingea ţinta.

„Ca să fiu corect, jocul s-a terminat cu rezultatul echitabil, trebuie să apreciez asta", a spus Ciprian Urican, antrenorul Ripensiei Timişoara.

Pentru Luceafărul Oradea urmează încă un duel cu o echipă din Banat. Duminică, jucătorii antrenaţi de Cristian Lupuţ vor evolua pe terenul celor de la ACU Poli.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri