Mașină răsturnată în șanț, pe DN79 Oradea-Arad. A fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare

Data actualizării: Data publicării:
4. ISU BH -Det 1 Oradea
foto: ISU Crișana

Intervenție dificilă pentru pompierii bihoreni, miercuri seara, pe Drumul Național 79 Oradea – Salonta. Salvatorii au fost nevoiți să taie bucăți întregi dintr-un autoturism răsturnat în șanțul de la marginea drumului pentru a scoate șoferița de 26 de ani din mașina avariată.

foto: ISU Crișana
foto: ISU Crișana

foto: ISU Crișana

Apelul de urgență a fost dat în jurul orei 22:50. Pompierii și polițiștii au fost anunțați că un autoturism s-a răsturnat în șanțul de la marginea drumului, la ieșirea din localitatea Leș, spre Salonta. În mașină rămăsese captivă șoferița, motiv pentru care salvatorii au intervenit cu o autospecială de descarcerare.

„Utilizând foarfeca și depărtătorul hidraulic din dotare, pompierii militari au tăiat aripa și portiera din partea stângă față a autovehiculului răsturnat într-un șanț, evacuând victima, care era conștientă și cooperantă”, a relatat maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana.

După ce i-a acordat îngrijiri medicale, echipajul SMURD a transportat-o pe tânăra de 26 de ani la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Oradea. A suferit traumatisme și contuzii, au constatat medicii.

Primele cercetări ale polițiștilor arată că, din cauza neatenției în conducere, șoferița a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat cu mașina în șanțul de pe partea dreaptă a carosabilului.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri