Oradea, gazda Campionatului Național de Tenis U16

Data publicării:
sport tenis

Titlul naţional în tenis, rezervat categoriei de vârstă 16 ani, va fi decernat anul acesta la Oradea. În organizarea Clubul Sportiv Municipal, sub egida Federaţiei Române de Tenis, cea mai puternică întrecere națională a demarat sâmbătă la baza sportivă "Antonio Alexe".

Dupã jocurile din calificări, 32 de sportivi au ajuns pe tabloul principal ale cărui meciuri au început în această dimineață atât la masculin, cât și la feminin.

Nicușor Vașadi, director sportiv CSM Oradea: „Vom avea meciuri interesante. Sunt primii zece din clasamentul băieților, prezenți, și primii zece din clasamentul fetelor, prezente și ele la acest Campionat Național Individual."

Printre sportivii cu aspirații la podium se afla Alexandra Petric, cea care anul trecut câștiga prima ediție a turneului internațional Oradea Junior Trophy. Ea pornește cu șansa a treia la titlu, principala favorită fiind Simona Ogescu. La masculin, favoritul numărul unu este Dragoș Popeanga.

Nicușor Vașadi, director sportiv CSM Oradea: "Între ei posibil să găsim și viitori campioni. Poate că astăzi, sau în această săptămână, din cei care vor juca aici să-i vedem și la televizor, în concursurile WTA și ATP."

Oradea are înscriși șapte jucători: Vladimir Cuc, Nimrod Nemeș și Mihai Lungu - la masculin și Daria Jula, Floriana Popovici, Anamaria Șerfezi și Patricia Goina - la feminin.

Campionatul Național de la Oradea își va desemna totodată și învingătorii în probele de dublu.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri