POLO. CSM Digi Oradea, dublă victorie cu Rapid

Data actualizării: Data publicării:
sport polo

Cu o cotă de 16 goluri pe meci, CSM Digi Oradea a trecut fără probleme de Rapid Bucureşti, în etapa a doua a Superligii Naţionale de polo. Vicecampioana României s-a impus în dubla etapă disputată vineri şi sâmbătă, la Oradea, cu 16-3, respectiv 16-5.

„Mă bucur pentru cei tineri, că au încercat să demonstreze că pot, pot să joace, şi chiar să joace bine", spune Dorin Costrăş, antrenorul CSM Digi Oradea.

Principalul marcator al formaţiei orădene a fost olandezul Jesse Koopman, autor a cinci goluri, urmat de Ramiro Georgescu, cu patru reuşite. Printre jucătorii care şi-au pus numele pe lista marcatorilor s-a-au numărat și cei din garda tânără: Viktor Kovats, Nichita Ilisie sau Cristi Dobre.

„Continuăm să-i integrăm cât mai repede în echipă şi în sistemul nostru de joc. Eu cred că sunt pe drumul cel bun şi răspund solicitărilor şi cerinţelor care au de văzut cu disciplina tactică, cu disciplina individuală", susţine Dorin Costrăş.

În schimb, Crișul Oradea, următoarea adversară a CSM, a fost surclasată în deplasare de Sportul Studenţesc, 1-16 şi 4-22.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri