Pregătirile pentru Revelion, între spălătoriile auto şi saloanele de înfrumuseţare

Data publicării:
pregatiri revelion

Pregătirile pentru noaptea de Revelion a produs cozi interminabile în Oradea. Pentru a nu fi prinse nepregătite în cea mai lungă noapte din an, doamnele şi domnişoarele şi-au făcut programări din timp la coafor sau la saloanele de machiaj, unde sâmbătă s-a lucrat fără oprire. Nici bărbații nu au scăpat de ore petrecute la coadă. Aceștia au vrut ca 2017 să le găsească mașinile curate, astfel că spălătoriile s-au numărat printre cele mai solicitate afaceri.

"Cu puțin înainte de Revelion spălătoriile auto sunt atât de aglomerate încât cozile formate de mașini se întind pe zeci de metri în fața acestora", a observat Bogdan Costea, reporter Digi24 Oradea.

"E bine ca de Anul Nou să fie curat totul", explică un şofer.

"Nu e superstiție. Așa cum casa trebuie să fie curată, trebuie să fie și mașina", spune altul.

"Dacă într-o zi obișnuită vin 150, acum vin 450-500 de mașini", a observat Dan Lozincă, proprietarul unei spălătorii auto.

Asta a făcut ca unii să stea la coadă chiar și o oră, dar foarte puțini au renunțat.

De multă răbdare au trebuit să dea dovadă şi femeile.

"Asta este o seară specială, vreau să arăt cât mai strălucitoare", se justifică o clientă a unui salon de înfrumuseţare.

"Am venit pentru a fi cât mai elegantă și cât mai frumoasă de Anul Nou. Orice femeie ar trebui să aranjeze mult mai mult la Anul Nou."

Fie că au optat pentru machiaje care să reziste petrecerii dintre ani ori și-au realizat coafuri pentru acest moment, cele mai multe femei au petrecut între o oră și trei la salonul de înfrumusețare.

"Unele trebuie să scoatem în evidență ce este frumos la o față: ochii sprâncenele, buzele", explică Beatrice Belenesi, make-up artist.

"Pentru această noapte specială gusturile sunt diferite: pot merge de la coafuri foarte simple, lejere, preferate în ultima vreme, până la coafuri destul de sofisticate", a spus Dana Poctroviță, hair-stylist.

În funcție de coafura realizată fiecare clientă a platit între 50 și 150 de lei.

Reporter: Bogdan Costea
Operatori: Gabor Szilagyi, Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri