PSD: "Oradea nu trebuie considerată fief al PNL"

Data publicării:
Muresan Bolojan Mang

Mulţumiţi că în Oradea au obţinut 26,29% din voturi față de 11,38%, cât a strâns PNL, social-democraţii au proclamat:

„Oradea nu trebuie considerată fief PNL. Am dovedit că PSD nu a fost tractat în Oradea de PNL și Bolojan", a transmis Ovidiu Mureşan, preşedintele PSD Oradea.

În opinia preşedintelui PSD Bihor, Ioan Mang, primarul Ilie Bolojan a greşit când a încercat să le spună orădenilor cu cine să voteze.

„Cred că trebuie să realizeze domnul primar că mesajul pe care îl transmite în continuare, de a părăsi, de a nu mai reveni la USL, de a face o așa-zisă alianță de dreapta, care înseamnă alianță cu Băsescu, va fi sancționat la vot."

„Am făcut un lucru bun și voi face la fiecare ciclu electoral, cât timp am o funcție publică, să le explic cetățenilor și votanților cum văd eu lucrurile", a replicat Ilie Bolojan, preşedintele PNL Oradea.

Bolojan este de părere că există o tendința națională de a se vota cu PSD, indiferent de culoarea politică a primarului sau de îndemnurile acestuia. Edilul-şef al Oradei exclude orice colaborare la nivel naţional cu social-democraţii. În schimb, colaborarea liberalilor cu PSD va rămâne în vigoare în reşedinţa Bihorului, spune primarul de Oradea.

„Am avut niște proiecte pe care le-am propus în 2012, împreună cu colegii noștri din PSD, cât timp sunt susținute nu sunt motive serioase pentru a rupe colaborarea."

Liderul PSD Bihor Ioan Mang a catalogat demisia conducerii PNL drept o scenă de Caragiale. În schimb, liberalii analizează o alianţă naţională cu PDL şi propunerea unui candidat comun la prezidențiale.

reporter: Laura Breb
operator: Ciprian Platona
editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri