Se decide soarta lui Claudiu Niculescu

Data publicării:
sport 20fc 20bihor-36753

Soarta băncii tehnice orădene se va decide în următoarele zile. Partida cu Poli Timişoara s-ar putea să fi fost ultima pentru Claudiu Niculescu la FC Bihor. Extrem de supărat pentru eşecul suferit în faţa bănăţenilor, tehnicianul a declarat că şi-ar dori să continue munca începută aici. Chiar dacă nu a reuşit să resusciteze echipa în această prima parte a campionatului, cele patru înfrângeri acumulate pe banca orădeană nu-l sperie pe Niculescu, pregătit, spune el, pentru orice decizie.

„Ca antrenor îţi simţi în permanenţă postul ameninţat, asta e clar. Dar ce să fac, eu încerc să-mi fac treaba, să încerc să muncesc, să fac această meserie cu pasiune, dar, acum, vedem după discuţiile cu conducerea clubului vedem dacă continuăm sau nu", a declarat Claudiu Niculescu

Tehnicianul a promis însă că dacă va rămâne antrenor la Oradea, va remania serios lotul în această iarnă.

„Dacă voi continua aici, să fiţi convinşi că vor fi şase, şapte jucători care vor pleca de la echipă", a mai spus antrenorul.

FC Bihor nu reuşeşte să treacă de criza cu care se confruntă de după ratarea promovării la masa verde şi încheie acest tur de campionat pe locul şapte, departe de locurile care duc în prima ligă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri