Senator de Maramureș, șeful PMP Bihor

Data publicării:
sef PMP Bihor

PMP vrea să câştige voturile bihorenilor cu ajutorul unui senator de Maramureș. Severica Covaciu a preluat conducerea filialei Bihor și a promis "implicare și rezultate foarte bune în viitor". Prezent la Oradea, președintele partidului, Eugen Tomac, a lansat o serie de acuze la adresa PSD și a lui Liviu Dragnea.

"Vom face în așa fel încât și la nivelul județului Bihor să reușim să avem rezultate foarte bune în viitor. În ceea ce mă privește, mă voi implica în tot ceea ce înseamnă activitatea de senator și la nivelul județului Bihor", a susţinut Severica Covaciu, senator de Maramureș, lider PMP Bihor.

Alături de noul lider al PMP Bihor s-a aflat şi liderul naţional al formaţiunii, Eugen Tomac. Acesta a confirmat că Partidul Mişcarea Populară va continua să facă opoziţie şi a lansat atacuri la adresa PSD şi a preşedintelui acestuia, Liviu Dragnea.

"PSD a împins limitele dincolo de normalitate în politică. Agenda României, de un an și jumătate, este confiscată de Liviu Dragnea care încearcă prin tot felul de manipulări politice să își țină partidul captiv și România izolată", a declarat Eugen Tomac, președintele PMP.

Tomac a criticat modificările pe care PSD vrea să le facă la codul admnistrativ.

"Conform legii, fiecare demnitar va avea propriul birou, va avea statut de demnitar, pașaport diplomatic și toate celelalte elemente. O chestiune care sună extrem de ridicol. Iată că actuala guvernare se gândește cum să creeze privilegii speciale pentru politicieni."

Liderul Partidului Mişcarea Populară s-a arătat îngrijorat de modul în care România se pregătește pentru preluarea șefiei la Consiliul Europei în 2019 și a vorbit despre Austria ca model de bună practică.

"Cu șase luni înainte, nu avem trasate nici obiectivele, nu știm exact ce va reuși, ce a reușit să negocieze. Există un întreg set de obiective pe care și le-a stabilit Austria în ceea ce privește președinția și un calendar pe zile, pe ore."

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Constantin Gheorghiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri