Sari la conținut

Terapii neconvenționale în Băile Felix. Împachetarea cu ciocolată reduce stresul şi are efect de slăbire

Ciocolata folosită de specialiştii centrelor SPA din Băile Felix are multiple efecte benefice. O împachetare durează 20 de minute şi costă 80 de lei, însă pentru rezultate optime trebuie urmate 10 şedinţe.

"Am introdus o procedură nouă, împacheterea cu ciocolată totală. Este o procedură termică cu efect de slăbire asupra țesutului adipos, detoxifiere, reducere a stresului", spune Florentina Pintea, asistent medical la un complex termal din Băile Felix.

"Toate sună foarte bine. Și lapte cu scorțișoară și cafea, mai ales acuma cred că are merge ceva să ne trezim, dar și cea cu ciocolată sună bine."

Căutate sunt şi împachetările cu ulei de mentă sălbatică şi cafea columbiană sau cu ceai verde, care au rol de detoxifiere şi hidratare. Când vine vorba de răsfăţ coroporal, baia cu lapte şi scorţişoară este printre preferate.

"Pentru că laptele este foarte benefic pentru corp, nu? Cleopatra nu facea băi in lapte?!"

Tratamentele corporale pot fi completate cu o şedinţa de aqua zumba. Gimnastica în apă pe ritmuri latino sau dance le ajută pe doamne să ardă de patru ori mai multe calorii decât în sala de sport.

Reporter: Diana Grad
Operator: Robert Rezmuves

Pe aceeași temă