VOLEI FEMININ. CSU Oradea spune pas primei divizii

Data publicării:
sport volei fete oradea

Este oficial: echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Universitar Oradea va evolua și în sezonul viitor tot în cel de-al doilea eșalon. În ciuda parcursului excelent din ultima ediție de campionat, încheiat cu o calificare în Divizia A1 de volei, lipsa susținerii financiare privează echipa de prezența în elita voleiului românesc.

Decizia a fost anunțată miercuri de conducerea clubului, printr-un comunicat de presă.

"Ediţia de Campionat National de Volei 2017 - 2018 a însemnat o reușită foarte importantă pentru echipa de volei feminin a CSU Oradea, care a completat palmaresul performanțelor cu promovarea in Divizia A1. Efortul depus de către clubul nostru, din păcate, nu s-a concretizat cu atragerea sponsorilor care să asigure completarea resurselor financiare necesare susţinerii participării echipei de volei feminin în divizia A1, pentru ediția de campionat 2018-2019. În aceste condiții, echipa de volei îşi va continua activitatea în eşalonul diviziei A2, seria Vest."

CSU Oradea a fost prezentă în prima divizie doar câteva zile, când a și fost inslusă de federație pentru stabilirea programului competițional. Orădencele ar fi trebuit să debuteze în Divizia A1, acasă, cu Dinamo.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri