Cariere sub semnul întrebării după desființarea echipei de handbal HC Caraș-Severin

Data publicării:
handbal

După desființarea echipei de handbal HC Caraș-Severin, jucătorii grupării reșițene sunt în pericol de a rata ediția viitoare de campionat. Și asta pentru că cele mai multe dintre componentele Ligii Naționale și-au definitivat lotul pentru sezonul viitor.

Ilie Vaidasigan, fost jucător la CS Caraș-Severin: „Decizia a venit destul de tărziu, iar cei mai mulți dintre noi avem probleme să ne găsim o altă echipă, mai ales acum, când mai toate cluburile și-au conturat lotul pentru campionatul viitor."

Dispariția cărășenilor din Liga Națională înseamnă totodata și pierderea unuia dintre cele mai vechi centre handbalistice din România, așa cum era cel din Reșița. De asemenea, unii dintre jucătorii formației bănățene au ales să se retragă din activitate.

Aihan Omer, fost antrenor la CS Caraș-Severin, spune: „Nu doar Banatul a pierdut prin desființarea echipei noastre, ci și România. Să nu uităm că Reșița și Timișoara sunt printre primele orașe din țară care au avut echipe de handbal"

După ce problemele financiare i-au îndepărtat din prima liga handbalistică, autoritățile locale intenționează să înființeze un nou club, pe care să-l înscrie în eșalonul secund, din sezonul viitor.

redactor: Ionuț Suciu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri