CH Poli, cea mai concludentă victorie din actuala ediţie de campionat

Data publicării:
ch poli prima

Cu rănile încă deschise, după înfrângerea din finalul meciului cu CSM Bucureşti, alb-violeţii au început în forţă confruntarea cu echipa moldavă. Gazdele conduceau deja cu 7-2, după primele 10 minute de joc, pentru ca, până la pauză, avantajul să se dubleze. S-a intrat la cabine cu 23-13.

Oaspeţii au avut o răbufnire în partea a doua a întâlnirii, când au dominat ostilităţile timp de 12 minute. Suceava s-a apropiat la cinci lungimi, dar Poli n-a mai făcut greşelile din partidele precedente şi a reuşit să refacă diferenţa de zece goluri, cu care s-a şi încheiat confruntarea.

Alb-violeţii încheie turul cu o victorie, însă până la vacanţă mai au de disputat patru meciuri. Dubla din Cupa României, contra lui HC Adrian Petrea Reşiţa, iar în campionat, primele două etape din retur, acasă, cu Dinamo şi în deplasare, pe terenul Dunării Călăraşi.

Cel mai bun marcator al întâlnirii cu CSU Suceava a fost Demis Grigoraş, cu 12 goluri. De la Poli s-au mai remarcat pe faza de atac Irimescu, autor a 9 goluri, şi Timofte, cu opt reuşite.

Redactor: Ionuț Suciu
Operator: George Ștefăniță
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri