Jucătorii lui ACS Poli Timişoara, înainte de meciul cu Steaua: ”În fotbal se poate întâmpla orice”

Data publicării:
antrenament

ACS Poli Timişoara va întâlni sâmbătă cea mai în formă echipă a campionatului. Nicolas Gorobsov crede în forţa de grup a alb negrilor şi ştie că cele trei puncte puse în joc sunt extrem de importante în economia luptei de la subsolul clasamentului.

„Vine Steaua şi noi sperăm să câştigăm. Asta trebuie să fie mentalitatea noastră. E un meci greu, pentru că este echipa cea mai bună din România, dar noi ne pregătim şi vedem ce se întâmplă. În fotbal se poate întâmpla orice", afirmă Nicolas Gorobsov, jucător ACS Poli Timişoara.

Ovidiu Petre, cel care a îmbrăcat şi tricoul roş-albastru, vede jocul de sâmbătă ca fiind unul de o importanţă majoră pentru echipa sa, însă nu crede într-o tactică anume împotriva formaţiei campioane, ci în lupta pentru fiecare minge: „Nu cred că trebuie să ţinem cont de vreun jucător sau altul. Noi trebuie să ne facem strategia noastră şi să încercăm să scoatem cât mai mult din acest meci. O să fie foarte greu. Luăm fiecare meci în parte şi încercăm de la fiecare meci să scoatem cât mai mult".

Partida dintre ACS Poli Timişoara şi Steaua Bucureşti se va disputa sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 21,30, pe stadionul „Dan Păltinişanu" şi va fi transmisă în direct de Digisport.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Cosmin Pîrlogea
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri