Video Alertă în București, înaintea meciului Steaua-Dinamo. Suporterii s-au bătut cu bâte și au aruncat cu petarde. Au intervenit jandarmii

Data actualizării: Data publicării:
bataie inainte de meci
Alertă în București, înaintea meciului Steaua-Dinamo. Suporterii s-au bătut cu bâte și au aruncat cu petarde. Foto: Captură video Digi 24

Scene de violență rară pe străzile Capitalei, înaintea meciului de mare risc Steaua - Dinamo. Fanii steliști mascați și înarmați cu bâte îi fugăresc pe dinamoviști. Sute de jandarmi au fost mobilizați pentru meciul care a degenerat deja în bătăi de stradă. Mai mulți suporteri au fost reținuți.

Știrea inițială

Suporterii steliști s-au luat la bătaie cu cei dinamoviști înaintea meciului Steaua-Dinamo, care va avea loc azi, de la ora 19.00. Mai mulți suporteri au fost reținuți de jandarmi.  

Jandarmeria Bucureşti a anunţat că a intervenit după ce în zona stadionului Steaua un grup de 10-15 suporteri ai echipei CSA Steaua a intrat în conflict cu un grup de aproximativ 40 de suporteri dinamovişti, veniţi pentru amenajarea coregrafiei în stadion.

Potrivit sursei citate, jandarmii prezenţi în zona stadionului au intervenit prompt. În urma incidentului, mai multe persoane au fost identificate, reţinute şi conduse la secţiile de poliţie pentru luarea măsurilor legale.

De asemenea, asupra acestora au fost găsite mai multe materiale pirotehnice.

Meciul CSA Steaua - Dinamo, din etapa a IV-a a plya-off-ului Ligii a II-a, are loc astăzi, de la ora 19.00, pe Stadionul Steaua.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri