Sari la conținut

Returul lui ACS Poli începe contra surprizei din Cupă

ACS Poli începe returul de campionat din postura de lider al seriei Vest. Timişorenii primesc replica lui CS Mioveni, echipă care a pătruns până în sferturile de finală ale Cupei României, după ce au eliminat inclusiv deţinătoarea trofeului. 

Dan Alexa, antrenor ACS Poli Timișoara: "Cu siguranță, nu e ușor să elimini pe Dinamo și pe Astra în decurs de o lună. Cu siguranță, vor veni cu încredere, cu siguranță, se vor gândi că pot să câștige aici".

Bănăţenii vin după cinci victorii consecutive, iar un nou succes ar fi similar cu scoaterea Mioveniului din lupta pentru promovare.

"O echipă cu un joc foarte bun, o echipă care pune probleme oricui. Important e ca noi să fim la fel de montați și să ne atingem obiectivul: acela de a câștiga", a declarat goalkeeper-ul lui ACS, Mădălin Smaranda.

"Eu cred că cheia jocului e la noi. Este foarte important să începem și să jucăm cu mare determinare, cu foarte mare atitudine. Am avut-o în ultimele cinci meciuri și asta s-a văzut", mai spune Dan Alexa.

Distanţa dintre cele două echipe s-ar mări la zece puncte. Contra echipei antrenate de Claudiu Niculescu, Dan Alexa nu se va putea baza pe Ovidiu Popescu, care e suspendat, în timp ce Poparadu e incert.

Meciul are loc vineri, de la ora 17:00, pe Stadionul Dan Păltinișanu. 

Reporter: Ionuţ Suciu
Operator: Viorel Jiva
Editor Web: Răzvan Bulacu