Sari la conținut

Ştiinţa Baia Mare – RCM Timişoara, partida care prefaţează o posibilă finală 

Pentru partida cu Baia Mare, timişorenii au pregătit o strategie diferită de cea din meciul cu Farul. Principalul pericol îl reprezintă disciplina tactică a maramureşenilor, spune antrenorul RCM-ului. „Baia Mare este o echipă foarte disciplinată. Joacă foarte bine defensiv. E genul de echipă care pune presiune pe adversari prin felul în care se apără. Nu sunt foarte creativi, spun asta cu respect, dar reuşesc, cu eforturi defensive să ne pună sub presiune, să obţină penalizări şi să adune puncte. Aşa că noi vom avea o abordare diferită“, afirmă Dannie de Villiers.

Pentru jucători, o victorie în meciul cu vicempioana înseamnă un pas mai aproape de un nou titlu de campioni. „Ne gândim doar la finală, ne gândim ca acest meci să-l câştigăm. Mergem foarte hotărâţi acolo, iar o motivaţie ca o victorie pe terenul celor din Baia Mare este mai presus“, spune Daniel Carpo, căpitanul echipei timișorene.

Ultimul meci din play-off al timişorenilor va avea loc în 23 august, de la ora 18, pe stadionul „Dan Păltinişanu“, când vor primi vizita echipei CSM Bucureşti.

Reporter: Miodrag Hojda
Editor web: Călin Țenche