Victorie norocoasă pentru ACS Poli Timișoara la Mediaș, după ce gazdele au ratat două lovituri de la 11 metri

Data publicării:
acs poli-1

ACS Poli Timișoara a jucat timp de 90 de minute cu un om în plus pe teren, după ce Todea a fost eliminat încă din debut, pentru o lovitură cu cotul, aplicată lui Hasani. Chiar şi aşa însă, bănăţenii n-au construit deloc, iar cei doi portari au şomat toată prima repriză.

Iar cum gazdele n-au fost presate în propria jumătate, au început să controleze jocul, iar dominarea le-a fost răsplătită în minutul 71. Mera l-a placat pe Trtovac, iar Adrian Cojocaru a arătat punctul cu var. Bawab a tras însă slab, iar Nuno Claro n-a fost nevoit decât să ghicească colţul.

Patru minute mai târziu, medieşenii au mai primit o şansă, la henţul în careu al lui Gorobsov. Ciprian Petre a schimbat colţul, dar l-a făcut erou pe goalkeeperul portughez.

Şi pentru ca norocul să fie deplin, ACS Poli Timișoara a reuşit să înscrie la singura ocazie pe care şi-a creat-o de-a lungul partidei. Nanu a fructificat centrarea lui Morariju şi a adus toate punctele la Timişoara. 1-0, iar bănăţenii rămân pe locul 11 în clasament, dar diferenţa faţă de poziţiile retrogradabile a crescut la cinci puncte.

redactor: Ionuţ Suciu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri