Sari la conținut

Titus Corlățean: „Să așteptăm rezultatele oficiale”

Cei trec formează un grup cu o voce aparte în PNL. Alături de ei, au fost prezenți pesediștii Titus Corlățean, Dan Tudorache și Diana Tușa, toți șase fiind candidați din partea USL pentru colegiile de senatori și deputați din Sectorul 1.

Le mulțumesc tuturor alegătorilor care m-au votat și celor care au votat USL. Din acest moment, ne așteaptă o uriașă responsabilitate, pe a cărei povară o simțim deja. Avem obligația să găsim soluțiile potrivite pentru a scoate românii din criza economică, politică și socială în care s-a afundat. Cu experiența și competențele pe care le am, mă pun în slujba României și a USL, pentru a le aduce oamenilor o viață mai bună și mai liniștită”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Este înțelept să așteptăm rezultatul oficial al voturilor. Aș dori să lansez un apel la mare atenție, pentru a finaliza democratic și transparent procedura electorală. Cetățenii României au validat de o manieră clară guvernul USL condus de Victor Ponta. Așteptarea partenerilor internaționali ai României este ca toți actorii politici să respecte voința cetățenilor români”, a spus Titus Corlățean.

La nivelul Sectorului 1, USL a câștigat toate cele șase mandate de senatori și deputați.

Pe aceeași temă