Sari la conținut

OSCAR 2016 | Cele mai populare pariuri

Leonardo Di Caprio a luat deja premiul BAFTA şi Globul de Aur pentru interpretarea din "The Revenant" și pare să fie un pariu sigur şi la Oscaruri.

Tot pe "The Revenant" mizează şi cei care şi-au pus banii la bătaie la categoria cel mai bun film şi cel mai bun regizor.

Dacă predicţiile lor se vor adeveri, Oscarul pentru cea mai bună actriţă îi va reveni lui Brie Larson.

Sume mari au însă şanse să câştige cei care riscat mai mult, pariind pe Matt Damon sau pe filmul "Bridge of Spies".

Peste Ocean, cine vrea să se amuze mai poate paria şi la alte categorii, care mai de care mai ciudate.

Pariorii se întrec în a ghici dacă Leonardo Di Caprio va veni la ceremonie bărbierit sau nu, dar şi ce culoare va avea, de-această dată, coafura excentricei Lady Gaga.

Interviul integral cu jurnalistul Cristian Tudor Popescu îl puteţi urmări în ediţia specială din această noapte, dedicată Premiilor Oscar.

Gala decernării Premiilor Oscar va fi transmisă, în exclusivitate de Digi24 şi Digi Film, în această noapte, începând cu ora 1.00. Atenție! Gala premiilor Oscar 2016 nu poate fi urmărită la secțiunea LIVE de pe www.digi24.ro.

Detalii despre istoria Oscar şi celelalte nominalizări la ediţia din 2016 pot fi accesate în secțiunea special dedicată de pe site-ul www.digi24.ro.

Gala Oscar 2016 poate fi urmărită şi în limba originală, engleză. Pentru aceasta urmaţi paşii de mai jos:

1.Comutaţi televizorul pe canalul Digi24 sau Digi Film;

2. Apoi selectati pista audio dorită din butonul intitulat "Audio" de pe telecomanda sau navigând în meniul televizorului dacă această funcţie nu este disponibilă direct pe telecomandă;

3. Alegeti varianta Engleză şi veţi putea urmări Gala Oscar fără traducere simultană în limba română.

Opţiunea de selectare a unei piste audio din mai multe piste disponibile este valabilă pentru transmisia digitală din cablu şi satelit. Această opțiune nu este valabilă pentru transmisia analogică din cablu.