Sari la conținut
News Alert

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cristian Preda: Eu și Elena Băsescu am spus că Elena Udrea nu trebuie să intre în campanie

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Cu Elena Udrea sunt într-o situație specială, că sunt singurul din PMP, alături de Elena Băsescu, ea a mai strâmbat din nas, care am spus că nu trebuie să intre în această campanie. Și am spus-o din diferite motive, unii dintre colegii mei le știu, am fost făcut dușman al partidului, dar am spus: Nu trebuie să folosim această campanie electorală pentru a construi o platoșă, pentru a construi apărări, în fața acuzațiilor publice”, a spus Cristian Preda, într-o dezbatere de la emisiunea „Jurnalul de seară”.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Eu îi cer Elenei Udrea, nu cum zicea că îi cer unii să iasă din competiție, îi cer să rămână în competiție. A spus, intră în competiție în fața PMP-ului și a cerut sprijinul în fața tuturor pentru că intră în turul doi. Eu am fost singurul care am emis o mică rezervă. M-au făcut în toate felurile. Eu aștept duminică seara, să văd, intră în turul doi? Elena, mamă, mergi înainte, du-te să arăți PMP-ului că intri în turul doi. Regret că l-a tras pe președintele Băsescu în această afacere. În această poveste este tras fără voia lui Traian Băsescu și e manipulată informația pe care Băsescu a dat-o - aștept să iasă dosarul EADS - pentru a ni se umfla gogoașa asta cu serviciile secrete”, a mai spus europarlamentarul PMP.

Cristian Preda a fost ales în primăvară europarlamentar pe listele Partidului Mișcarea Populară (PMP), dar în această campanie pentru Președinția României o susține pe Monica Macovei, candidat independent.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!