Video 80 de copii blocați pe aeroport. Prima reacție din partea organizatorilor taberei: „Nu mai ţine de mine. Sunt foarte confuză”

Data actualizării: Data publicării:
Condiții pentru călătoriile internaționale.
Recomandările MAE pentru românii care călătoresc în străinătate de Paşte şi de 1 Mai. Foto: Guliver / GettyImages

Peste 80 de copii români sunt pur şi simplu abandonaţi şi blocaţi pe aeroporturile din Milano, Doha si Tokyo, iar părinții acuză că au fost păcăliţi de o asociaţie care a organizat tabere în Statele Unite ale Americii, fără să mai cumpere şi bilete de avion. Pagina de Facebook a Asociaţiei Young Parteners For Civil Society Development a fost luată cu asalt de părinţi disperaţi, aşa că administratorul a închis-o, după ce a postat un mesaj că toate proiectele asociaţiei sunt momentan suspendate.

Digi24 a contactat-o pe Iulia Ghinoiu, soția profesorului Niculae Ghinoiu, care conduce Asociaţia Young Parteneres For Civil Society Developement.

Iulia Ghinoiu: Vreau să merg să dau declaraţii acolo unde trebuie să le dau, după care o să lămuresc ce este de lămurit. Nu mai ţine de mine. Sunt foarte confuză.

Reporter: Domnul Ghinoiu are de gând să ofere o poziţie în tot acest context?

Iulia Ghinoiu: Nu ştiu să vă răspund la această întrebare.

Reporter: Aţi discutat cu dânsul în ultimele ore?

Iulia Ghinoiu: Aaaa...nu! Eu înţeleg perfect situaţia. Altcineva nu a înțeles. Nu pot să dau declarații pentru că nu știu care e situația.

Reporter: Aveți ceva să le transmiteți părinților? Poate scuze?

Iulia Ghinoiu: Dacă scuzele mele pot ajuta cu ceva... din păcate situația aceasta nu se rezolvă așa.

Reporter: Dar cum?

Iulia Ghinoiu: Nu știu. Dacă aș ști, v-aș răspunde! Voi vedea!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri