Director CNAIR: În 2024 trebuie deschisă circulaţia pe primele două loturi ale A7. Nu mai accept nicio întârziere

Data actualizării: Data publicării:
376854755_260020026946146_1857823728136651623_n

Directorul CNAIR, Cristian Pistol, anunţă, marţi, că 2024 este anul în care trebuie deschisă circulaţia pe primele două loturi ale Autostrăzii Ploieşti-Buzău. ”Nu mai accept nicio întârziere”, a transmis directorul CNAIR, după vizita făcută cu premierul Marcel Ciolacu şi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe şantiere.

”2024 este anul în care trebuie deschisă circulaţia pe primele două loturi ale Autostrăzii Ploieşti-Buzău! Nu mai accept nicio întârziere din partea celor două Asocieri de constructori care lucrează pe lotul 1 (Pizzarotti -Retter) şi pe lotul 2 (Trace-Coni)”, a scris, marţi, pe Facebook, directorul CNAIR, Cristian Pistol.

Acesta anunţă că a atras din nou atenţia, în timpul vizitei pe care a făcut-o pe şantiere cu premierul Marcel Ciolacu şi ministrul Sorin Grindeanu, că trebuie să crească mobilizarea astfel încât anul viitor să finalizeze lucrările pe cei 49,35 km dintre Ploieşti şi Pietroasele.

”Am făcut tot ce ţine de CNAIR pentru ca antreprenorii să poată avea bani şi front de lucru. Dar în cazul în care nu vor înţelege că trebuie să recupereze întârzierile, vom aplica sancţiuni. Nu pot să accept ca la peste un an de la începerea lucrărilor progresul fizic să nu atingă nici măcar 25% pe cele două loturi finanţate prin PNRR (Dumbrava – Mizil şi Mizil – Pietroasele)”, a mai transmis Pistol.

Directorul CNAIR speră că, în ceea ce priveste lotul 3 dintre Pietroasele şi Buzău, lung de 13,9 km, s-ar putea semna în scurt timp contractul.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri