Afaceri noi: MyKey, serviciul de livrare rapidă a cheilor de rezervă

Data publicării:
1901 20mykey-50406

Una din zece persoane şi-a pierdut cheia cel puţin o dată într-un an, o arată statisticile, ceea ce înseamnă multă bătaie de cap pentru oricine. Păstrarea unei dubluri într-un loc sigur poate scuti pe oricine de această grijă.

Fiecare client al serviciului MyKey are codul lui de siguranţă. Când îşi pierde cheia, sună la serviciul de urgenţe şi, în cel mult o oră, i se livrează dublura. Este de preferat ca livrarea să nu aibă loc în apropierea locuinţei, ci mai departe, şi într-un loc public.

În momentul solicitării, persoana rămasă fără chei este identificată după codul de client. Dacă nu îl mai ştie, i se cer ultimele trei cifre ale Codului Numeric Personal. Apoi este generat un cod transmis pe telefonul mobil prin SMS, care îl va ajuta să deschidă seiful în care îi este livrat plicul securizat.

Serviciul de urgenţe pentru chei are deja câteva zeci de clienţi, iar dacă ne luăm după statistici, care arată că în fiecare minut se pierd şase chei, are şanse să devină o afacere de succes.

Comentariul Business Club: Afacerea poate fi binevenită într-o perioadă de creştere economică; în aceste momente este mai uşor să ţii o astfel de cheie la rude sau la prieteni, este la fel de sigur. Diferenţa este că nu costă nimic.

Mai multe detalii pe MyKey.ro şi Mykey Romania.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri