Dosar de tentativă de omor, după bătaia din benzinăria din Pitești în care a fost implicat manelistul Dani Mocanu

Data publicării:
Dani Mocanu pe o canapea.
Dosar de tentativă de omor, după bătaia din benzinăria din Pitești în care a fost implicat manelistul Dani Mocanu. Foto: Facebook

Procurorii şi poliţiştii argeşeni efectuează cercetări pentru tentativă de omor, după ce un bărbat a fost agresat de mai mulţi indivizi într-o benzinărie din municipiul Piteşti.

„Ca urmare a administrării probatoriului şi obţinerii constatărilor medico-legale provizorii, în cauză a fost dispusă extinderea urmăririi penale şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, se arată într-un comunicat transmis duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Agresiunea s-a produs în noaptea de 18 spre 19 august, poliţiştii intervenind la faţa locului în urma unui apel la 112.

„La momentul sosirii poliţiştilor, la faţa locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală. Poliţiştii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar în cauză se desfăşoară cercetări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Argeş, potrivit Agerpres.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, unul dintre cei care au participat la incident este cântăreţul de manele Dani Mocanu.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri