FOTO. Patru căței, salvați de pompieri. Unul a fost scos dintr-un canal, iar alți trei dintr-un puț adânc

Data actualizării: Data publicării:
Pompieri scot 3 căței dintr-un puț
Pompierii din cadrul Detașamentului Orăștie au salvat luni patru căței. Foto: Facebook / ISU Hunedoara

Pompierii din cadrul Detașamentului Orăștie au salvat luni patru căței. Unul a fost scos dintr-un canal, iar alți trei dintr-un puț foarte adânc.

Pompierii din cadrul Detașamentului Orăștie au salvat luni patru căței. Foto: Facebook / ISU Hunedoara
Pompierii din cadrul Detașamentului Orăștie au salvat luni patru căței. Foto: Facebook / ISU Hunedoara

ISU Hunedoara: „Lumea nu se schimbă dacă salvăm un animal, însă lumea animalului salvat, cu siguranță va fi alta.

Patru căței au fost salvați de pompierii militari

Pompierii din cadrul Detașamentului Orăștie au răspuns ieri solicitării de a salva un câine, rămas blocat într-un canal.

Speriat după clipele de agonie prin care a trecut, dar bucuros de băița făcută de pompieri, patrupedul, înțelegând că bărbații aceia puternici care au creat atâta forfotă în jurul lui, sunt de fapt prieteni de nădejde pentru orice suflet și oarecum copleșit de cuvinte duioase și încurajări, s-a lăsat în final luat în brațe, pentru a-l preda doamnei care ne alertase și care s-a și oferit să-l adopte.

Și tot ei, pompierii orăștieni, au mai dus la bun sfârșit încă o acțiune de salvare a animalelor din medii ostile vieții.

De această dată, a fost vorba despre un apel primit la 112 din partea unui domn cu suflet mare, care aflându-se în zona periferică a localității Pricaz, a auzit scâncetele mai multor căței.

Salvatorii s-au deplasat numaidecât la locul indicat, unde au găsit într-un puț foarte adânc, doi cățeluși și pe mama acestora. Imediat, pompierii au întins scara culisabilă și au coborât pentru a le veni în ajutor. După câteva minute, cei trei căței au fost scoși la suprafață, în siguranță.

Însă misiunea colegilor noștri nu s-a încheiat aici.

Un alt coleg, impresionat și el de soarta micuței familii, a luat legătura cu o asociație pentru protecția animalelor.

Așa că, din curtea Detașamentului Orăștie, cele trei suflete au fost preluate de alți salvatori, care ne-au asigurat că le vor oferi o viață mai bună de acum înainte.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri