Jack Grealish a fost victima unui jaf de peste un milion de euro. Hoții au ajuns cu elicopterul la casa fotbalistului

Data publicării:
fostbalist manchester city
Conform primelor cercetări, membrii familiei sale erau acasă când s-a dat alarma. Foto: Profimedia Images

Internaţionalul englez Jack Grealish a fost victima unui jaf în timp ce Manchester City învingea cu 3-1 pe terenul echipei Everton. Hoții, care ar fi ajuns la locuința fotbalistului din Cheshire cu elicopterul, au furat bijuterii și ceasuri în valoare de peste un milion de euro, transmite RMC Sport. Potrivit cercetărilor preliminare, membrii familiei sale se aflau acasă în momentul în care a fost declanșata alarma, însă aceștia nu au fost răniți.

Fotbalistul participa la victoria campioanei Angliei în faţa formaţiei Everton, la Liverpool, când poliţia a fost chemată de urgenţă la locuinţa sa din Cheshire.

Conform primelor cercetări, membrii familiei sale se aflau acasă în momentul în care s-a dat alarma. Jaful nu s-a soldat cu răniri, dar s-au furat bijuterii şi ceasuri. Pierderea ar fi de 1 milion de lire sterline, adică 1,15 milioane de euro.

Poliţia nu a făcut nicio arestare, în ciuda utilizării unui elicopter în timpul intervenţiei. A fost lansat un apel pentru informaţii: "Oricine are informaţii despre acest incident este rugat să contacteze poliţia din Cheshire".

În 2021, alt jucător de la Manchester City, João Cancelo, a fost ţinta unui jaf şi a fost agresat de intruşi. "Întreaga mea familie a fost terorizată", a povestit el ulterior.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri