Mama gemenelor înjunghiate spune că soțul ei a vrut mai întâi să o omoare pe ea, „dar a ratat”. „Pentru viața mea a plătit Sofia”

Data actualizării: Data publicării:
251651681_573738270578818_5477665815628120977_n
Un bărbat din Roman și-a înjunghiat soția și gemenele de 2 luni și jumătate FOTO: stiripiatraneant.ro

Soţia bărbatului din Roman care şi-a înjunghiat fetițele gemene, ucigând-o pe una din ele şi rănind-o grav pe cea de-a doua, a spus că, inițial, bărbatul a atacat-o cu cuțitul pe ea, în timp ce se afla în pat cu una din fete pe care tocmai o hrănise.

Femeia spune că bărbatul a vrut să o înjunghie în gât, dar a ratat și a căzut peste ea. Când s-a ridicat, a văzut că soțul ridicase din nou cuțitul. A urmau o luptă, iar femeia l-a alertat pe băiatul mai mare, de 9 ani, care a fugit din casă și a cerut ajutor. Între timp, femeia a reușit să scape de soț și, la rândul ei, a fugit din casă, însă acesta a fost momentul în care și-a dat seama că gemenele ei de doar 2 luni și jumătate erau în pericol.

Femeia a declarat pentru stiripiatraneamt.ro: „Eu cred că a vrut să-mi bage cuţitul în gât, dar a ratat pentru că am o rană pe maxilar şi o mică atingere pe gât. El a ratat şi a căzut peste mine. Când am simţit, m-am ridicat şi el deja avea mâna ridicată cu cuţitul în mână. Când am ridicat ochii am vazut lama cuţitului şi pe el în întuneric, vrând să lovească încă odată. Nu ştiu când am pus mâna şi l-am prins de mâini şi am avut noroc că era slăbit pentru că dacă era în starea de dinainte, eram moartă de mult. Şi i-am prins mâinile şi el, în puterea lui a insistat să infigă cuţitul şi am început să strig şi să urlu.

Am dat peste fată că era în pat, fata a început să plângă, și a început să plângă și a doua. Am strigat la băiat, acesta a venit alertat, s-a speriat, a început să plângă și a început să-l roage pe tatăl său să mă lase în pace. Am zis “ia repede un telefon și sună la 112” și a găsit telefonul tatălui său.

Când am văzut că a luat telefonul tatălui, speranțele mele s-au năruit pentru ca știam că are o parolă foarte grea. În timp ce noi ne luptam, el a vrut să se apropie de tatăl lui să-l roage și am strigat la copil să iasă afară și să strige după ajutor că mi-a fost frică să nu sară și asupra lui. Băiatul a ieșit în stradă și de acolo a alertat.

Eu între timp am reușit să scap și am ajuns pe living, el m-a tras de ambele mâini ca să mă tragă înapoi în cameră, eu m-am proptit cu ambele picioarele în tocurile ușii și m-am zbătut că mă trăgea și de păr.

La un moment dat cred că a obosit, s-a dezechilibrat, am reușit să ies pe ușă, m-am împiedicat pe scări, am căzut, el a ieșit după mine iar eu m-am speriat, m-am speriat și am clacat. A venit un pic după mine, cred că a coborât o treaptă și am fugit speriată…

În momentul ăla atât de tare m-am speriat… nu mi-am dat seama… erau copilele în casă și într-o fracțiune de secundă mi-am dat seama că fetele au rămas în casă și am început să strig disperată că-s fetele în casă că îmi era frică pentru ele…

Îmi pare rău, că l-am prins fara cuțit pe scară, nu am putut să-l trag pe scară după mine, să cadă pe scară, să intru eu în casă… nu am putut…

Aș fi vrut să fac altfel, să-mi salvez fetele, aș fi făcut mai multe dar m-am luptat cât am putut eu de mult…

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat dar pentru viața mea a plătit Sofia și Melania se luptă să supraviețuiască! Și le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de noi în aceste momente grele!”.

Femeia a mai spus că în ultima perioadă soțul ei se schimbase mult, dar a pus asta pe seama stresului. „Nu pot să zic că dacă-mi dădeam seama din timp era ok, dar el era lucid, era aceeași persoană și foarte rar mai vedeam câte ceva schimbat, dar o puneam pe baza stresului…

Nu vedeam schimbări majore, doar faptul că la un moment dat a slăbit foarte tare. El spunea că este foarte bolnav dar s-a informat pe google și s-a autodiagnosticat și a spus că are diabet și că medicii nu-l cred și a început să țină un regim alimentar”, a mărturisit ea.

Cu câteva zile înainte de crimă bărbatul i-a zis: „tu știi că vă iubesc pe toți, chiar dacă nu vă arăt?”.

Bărbatul din Roman și-a înjunghiat gemenele și soția sâmbătă dimineață

Bărbatul din Roman și-a înjunghiat, sâmbătă dimineață, soția și cele două fetițe gemene, în vârstă de două luni și jumătate. Una dintre ele a murit pe loc, iar cealaltă a ajuns în stare gravă la spital.

Bebelușul a fost operat la spitalul Sfînta Maria din Iași. Intervenția chirurgicală a durat două ore și jumătate, fetița având zece plăgi înjunghiate, spun medicii. Ea nu a suferit complicații post operatorii, iar starea ei este stabilă.

Agresorul a fost arestat preventiv.

Bărbatul a fost audiat după mai multe ore în care a refuzat să facă declarații și a recunoscut acuzațiile. El a spus că își amintește când și-a atacat soția, dar a susținut că nu își amintește să-și fi atacat fiicele.

El a pus totul pe seama depresiei. A susținut că are o firmă de termopane și că în ultima perioadă această companie nu i-a adus câștig.

Bărbatul este acuzat de omor.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri