O familie cu 3 copii a intrat cu mașina pe un drum închis și a rămas înzăpezită. Intervenția de salvare a durat 3 ore

Data actualizării: Data publicării:
Trei copii cu vârste cuprinse între 2 şi 7 ani şi părinţii lor au rămas înzăpeziţi cu maşina pe un drum închis circulaţiei.
Trei copii cu vârste cuprinse între 2 şi 7 ani şi părinţii lor au rămas înzăpeziţi cu maşina pe un drum închis circulaţiei. Foto: Jandarmeria Caraș Severin

Trei copii cu vârste cuprinse între 2 şi 7 ani şi părinţii lor au rămas înzăpeziţi cu maşina pe un drum închis circulaţiei pe timp de iarnă din judeţul Caraş-Severin, între Poiana Mărului şi staţiunea Semenic. Jandarmii şi salvamontiştii au intervenit pentru salvarea familiei, potrivit News.ro.

„Jandarmii şi salvamontiştii din Caraş-Severin au intervenit, sâmbătă seară, pentru a deszăpezi un autoturism care a rămas blocat pe tronsonul de drum ce leagă localitatea Poiana Mărului de staţiunea Semenic, în care se aflau trei copii cu vârste cuprinse între 2 şi 7 ani şi părinţii acestora. În jurul orei 17.30, tatăl a cerut ajutor prin apel la 112, anunţând că nu mai poate înainta cu maşina din cauza stratului foarte mare de zăpadă”, a transmi duminică Jandarmeria Română.

„Misiunea a durat peste trei ore, fiind îngreunată de condiţiile meteo nefavorabile, drumul accidentat, dar şi distanţa mare ce a trebuit parcursă până în zona unde a fost găsit autoturismul. Până la deszăpezirea maşinii, cei trei copii şi mama lor au fost adăpostiţi la căldură, în autospeciala Jandarmeriei”, potrivit comunicatului.

După eforturile jandarmilor şi salvamontiştilor, întreaga familie a ajuns în siguranţă acasă, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri