Fata de 11 ani care a fost urcată cu forța într-o mașină a fost găsită de polițiști după 4 ore de la dispariția ei

Data actualizării: Data publicării:
copil rapit
Fetița răpită în Vâlcea.

Poliţia Română a transmis, joi, o alertă de răpire copil, semnalând dispariţia unei fete de 11 ani din judeţul Vâlcea. Aceasta ar fi fost urcată într-o maşină de patru bărbaţi şi o femeie.

ACTUALIZARE 23:25 - Minora în vârstă de 11 ani, luată joi după-amiaza de la domiciliul său cu maşina de către cinci persoane, a fost identificată şi adusă înapoi la domiciliul său din Râmnic, la circa patru ore după ce s-a anunţat dispariţia ei, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, fata a fost găsită în urma activităţilor specifice desfăşurate cu operativitate de poliţiştii vâlceni şi gorjeni, în prezent ea fiind audiată la sediul Poliţiei Vâlcea, în vederea lămuririi tuturor circumstanţelor dispariţiei ei.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliţiei din Râmnicu Vâlcea.


Știrea inițială:

„La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 14.50, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la dispariţia unei minore, respectiv MICLESCU ANA MARIA, în vârstă de 11 ani. Din cercetări a reieşit faptul că, în data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 14.50, la domiciliul minorei situat în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Căzăneşti, s-ar fi prezentat 4 bărbaţi şi o femeie, care au luat-o cu un autoturism, plecând cu aceasta într-o direcţie necunoscută”, a transmis, joi, Poliţia Romănă.

Sursa citată a precizat că, întrucât minora nu a revenit la domiciliu, acesta neavând  telefon asupra ei, bunica minorei a alertat poliţiştii.

„S-a declanşat mecanismul «Alertă răpire copil», constituindu-se celula de criză. Au fost declanşate ample căutări, mai multe echipaje din judeţ efectuând verificări, în vederea depistării minorei”, a mai transmis Poliţia, potrivit News.ro.

Semnalmente: ochi albaştri, păr şaten, lung.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu blugi albaştri, cu o geacă neagră şi cizme negre.

Persoanele care pot furniza informaţii, care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Poliţiştii anunţă, de asemenea, că suspect în cauză este un bărbat de 49 de ani care circulă cu un Audi negru. 

suspect
Suspectul în cazul răpirii.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri