Președintele, implicat într-un accident rutier pe DN1. T. Băsescu s-a înțeles amiabil cu celălalt șofer

Data publicării:
animatie accident-60501

Potrivit unor surse citate de HotNews, maşina care este condusă de preşedinte a tamponat uşor maşina din faţă, în urma unei frânări bruşte a acesteia.

Potrivit martorilor, președintele nu a fost văzut ieșind din mașină, ei au văzut doar un alt bărbat care a ieșit din automobil și a vorbit cu șoferul mașinii lovite, transmite corespondentul Digi24.

Bodgan Oprea, purtătorul de cuvânt al Administratiei Prezidențiale, a confirmat, însă, că la volan se afla președintele. El a declarat că în urma uşoarei tamponări nu s-au înregistrat victime şi în acest moment sunt parcurse procedurile legale de constatare. Președintele și celălalt șofer s-au înțeles amiabil.

Întrucât accidentul nu s-a soldat cu victime, această procedură este prevăzută de lege și nu se va deschide un dosar de cercetare penală.

Citiți și: Traian Băsescu și mașinile

În urma accidentului, bara din față a Loganului a fost avariată. Șeful statului a admis că accidentul s-a produs din vina sa, pentru că nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat în mașina din față în momentul în care aceasta a frânat brusc.


Preşedintele Traian Băsescu s-a aflat, vineri, la Constanţa, unde a filmat în terminalul de containere din Port, pentru o emisiune a postului american de ştiri CNN. Potrivit MEDIAFAX, preşedintele Băsescu urma să rămână la vila de protocol de la Neptun pentru a petrece acest sfârşit de săptămână.

La începutul acestei luni, și ginerele președintelui Băsescu, Bogdan Ionescu, a fost implicat într-un incident rutier.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri