Reconstituirea crimelor din Caracal. Momentul horror în care Dincă duce păpușa către butoi

Data actualizării: Data publicării:
dinca papusa la butoi

O polițistă joacă rolul Alexandrei, la reconstituirea de luni a crimelor din Caracal, iar Gheorghe Dincă o leagă pe femeie cu cureaua, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Dincă este surprins și când cară pe brațe o păpușă.

Surse judiciare au precizat, pentru sursa citată, că la reconstituirea crimelor din Caracal, o polițistă joacă rolul Alexandrei, iar Gheorghe Dincă o leagă cu cureaua.

Totodată, la acțiunea din locuința lui Dincă, bărbatul este surprins cum cară o păpușă, semn că a dus victima, pe Alexandra, către butoi.

Citiți și:

Gheorghe Dincă, senin şi calm la reconstituire. Cum arată după aproape două luni de arest

Dincă, apărat la Caracal cu mascații de furia oamenilor. Femeie: Vreau să îl văd, să pun mâna pe el

Gheorghe Dincă a fost adus, luni dimineață, de anchetatori, la locuința sa din Caracal, pentru reconstituirea faptelor. Bărbatul a fost transferat încă de sâmbătă în Arestul Poliției Olt, pentru a participa, luni și marți, la reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis în casa din Caracal.

Potrivit avocatului familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, luni va avea loc reconstituirea cazului Alexandrei, iar marți va fi reconstituit cazul Luizei. Familiile celor două fete vor fi reprezentate de avocați.

Editor web: Cristina Tudor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri