Sorin Oprescu, fără diplomație, în fața diplomaților

Data publicării:
oprescu diplomatie

Iată câteva exemple:

 „Aş vrea să-i atrag atenţia respectuos domnului preşedinte al Camerei Deputaților, care mă onorează, sigur, el din punct de vedere al dezvoltării a venit în urma mea biologic, pentru că eu sunt mai bătrân. Dar asta nu înseamnă că dacă e mai tânăr e şi mai deştept”.

Să ne aplecăm puţin asupra legilor administraţiei, care sunt caduce. La mine se descarcă pistolul de pe vremea modificării legii 215, domnul Năstase ştie, fiţi binecuvântat, cu ghilimele, a neînţelegerilor între primarul general de atunci şi Consiliu”.

„Dom'le, Guvernul ne cere, Guvernul nu dă niciun ban şi dup-aia ne bastonează pe noi. Asta se întâmplă până şi la Nisa, până la Monaco, ca să dau câteva exemple, la Kazahstan, la Armenia şi la asta e mai simplu: le administrează bastoanele dinainte. Şi atunci băieţii sunt gata formaţi”.

„De multe ori, domnule preşedinte al Senatului, aceste lucruri pornesc de la oameni care au un sistem nervos scalariform, de anelidă, trei neuroni: unul în cap, unul în fund, unul în picioare. Nu ştii cu care gândesc”.

„Am dus aceste aceste tipărituri - și îi mulțumesc din nou ministrului, și nu este limba de catifea - am întrebat dacă au plecat la ambasade. Nu plecaseră, pentru că trebuie să plătiți dumneavoastră DhL, mi-a spus un pițifelnic de-acolo, i-am spus ministrului: plătim noi...”

„Îmi permit să spun asta pentru că aici sunt oameni pe care ii respect, pe care i-am cunoscut de-a lungul vieţii și am avut cinstea și onoarea să știu cum arată şi pe dinăuntru. Şi, daca sunt vii, poate sunt vii și datorită mie”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri