Trafic blocat pe A1, după un accident grav soldat cu un mort și patru răniți

Data actualizării: Data publicării:
masina rasturnata in sant

Accident grav pe autostrada A1, între Arad şi Timişoara. Un om a murit şi alţi 4 au fost răniţi, dintre care unul grav.

ACTUALIZARE.  Şoferul maşinii implicate în accidentul rutier pe autostrada dintre Timişoara şi Arad avea 18 ani şi, din primele date, se deplasa, împreună cu mai mulţi prieteni, la un concurs automobilistic în Arad. A circulat cu viteză prea mare, iar maşina s-a răsturnat după ce a lovit parapetul.

Potrivit poliţiştilor, şoferul decedat în accidentul de pe autostrada Timişoara -Arad avea vârsta de 18 ani. Din primele informaţii se pare că acesta se deplasa, în cadrul unui grup de autoturisme, spre Arad, unde este programat un concurs automobilistic.

De asemenea, spun poliţiştii, se pare ca din cauza vitezei excesive, maşina a părăsit partea carosabilă, a rupt parapetul de protecţie şi s-a răsturnat în şanţ.

În urma accidentului, şoferul de 18 ani a decedat, iar alţi patru pasageri ai maşinii sunt răniţi.


Accidentul a avut loc la kilometrul 516, în zona localităţii Orţişoara, după ce un şofer de 18 ani a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei. Maşina a intrat direct în parapet şi apoi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea autostrăzii. Circulaţia rutieră în zonă a fost oprită aproape două ore timp în care coloana de maşini s-a întins pe 5 kilometri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri