Traian Băsescu: „Dan Diaconescu şi-a crescut partidul cu o cameră de luat vederi şi cu el însuşi”

Data publicării:
2303 20discursbase37min-56424

„Am un singur reproş”, a spus preşedintele: „Puteaţi să obţineţi procente mai multe la legislative, şi asta măcar dacă aţi fi făcut ce a făcut Dan Diaconescu. Omul ăsta a reuşit să îşi crească partidul punând o cameră de luat vederi şi pe el însuşi la Târgu Jiu, unde a dat impresia că se bate, iar voi n-aţi dat impresia că vă bateţi, şi aţi lăsat să plutească neîncrederea aranjamentului asupra deciziilor voastre politice.”

Cu toate că a urmărit campania electorală de la televizor, partidul rămâne în sufletul preşedintelui, „orice s-ar întâmpla”. „Am privit campania electorală de la televizor, dar îl sunam zilnic pe Traian Ungureanu şi îl întrebam ce mai faceţi. PDL rămâne în sufletul meu, orice s-ar întâmpla”, a spus şeful statului.

Preşedintele a adăugat totuşi un al doilea reproş pe lista de campanie electorală, amintind că unii lideri PDL şi-au făcut campanie blamând măsurile de austeritate luate de colegul lor de partid, fostul premier Emil Boc: „Închei sperând că prin discursul meu v-am făcut să înţelegeţi de ce m-a durut cumplit că unii şi-au făcut campanie pe seama mesajelor de austeritate luate pe timp de criză, aşa cum s-a văzut la Antena 3”, a conchis Traian Băsescu.

Toate declaraţiile preşedintelui, aici:Traian Băsescu către PDL: Am pus ţara deasupra interesului de partid. Ştiu, asta nu v-a făcut fericiţi ca oameni politici

Traian Băsescu: „Când Legea Educaţiei modificată de PSD va veni la promulgare, o voi trimite înapoi”

Traian Băsescu: „Daţi o şansă tinerilor. Acesta a fost secretul succesului cu PDL”

Ella Moroiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri