VIDEO Un român a fost prins cu o cutie cu sarmale în bagaje, pe aeroportul din Toronto

Data publicării:
Un român a fost prins cu o cutie cu sarmale în bagaje, pe aeroportul din Toronto
Un român a fost prins cu o cutie cu sarmale în bagaje, pe aeroportul din Toronto. Sursa: captură video

Nu există Crăciun românesc fără tradiționalele sarmale. Oriunde ar fi în lume, românii caută soluții pentru a le avea pe masa de Crăciun. Asta a făcut și tatăl unei românce stabilite în Canada. După ce le-a pregătit, le-a congelat și le-a pus în bagajul de mână. A fost prins însă la controlul de securitate de pe aeroportul din Toronto. Întâmplarea a fost povestită chiar de fiica sa pe Tiktok, iar clipul a adunat peste 12.000 de aprecieri și sute de comentarii, mai ales de la români.

Charlotte Dobre: Tatăl meu este român, dureros de român, aș putea spune. Și acesta este primul an în care familia mea chiar vine să mă viziteze în Toronto. Avem această tradiție de Crăciun în care, în loc să mâncăm curcan, mama face lasagna pentru că este italiancă, iar tatăl meu face sarmale, care sunt un fel de mâncare românească, est-europeană.

Tatăl meu este foarte pretențios cu sarmalele. Trebuie să fie făcute cu un anumit tip de varză. Altfel nu au același gust. Așa că, știind acest lucru, a decis că cea mai bună soluție era să facă sarmalele la el acasă, să le congeleze, să le treacă de securitatea aeroportului, congelate, în geanta de voiaj și să le aducă la mine acasă, în Toronto, doar ca să putem mânca sarmale.

Acesta este un mesaj de la fratele meu la aeroport, în timp ce trecea de securitate. Și da...vedeți asta. Da, sunt sarmalele.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri