Imaginea virală cu priza scoasă din perete la vizita președintei CE, explicată de un consilier prezidențial

Data publicării:
Președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu au însoțit-o pe șefa Comisiei Europene într-o vizită oficială la Spitalul Universitar de Urgență București. Foto: Facebook/Klaus Iohannis

O priză ieșită din perete a stârnit un val de ironii pe rețelele sociale, în urma unor fotografii postate pe pagina de Facebook de președintele Klaus Iohannis, din timpul vizitei președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la București. „Eram în plin șantier, deschis acum, în valul 4”, a spus Diana Loreta Păun, consilier prezidențial pe probleme de sănătate.

Președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu au însoțit-o pe șefa Comisiei Europene într-o vizită oficială la Spitalul Universitar de Urgență București, luni, când a fost semnat Planul Național de Redresare și Reziliență.

Într-una dintre fotografiile oficiale, se vede o priză desprinsă din perete, iar imaginea a generat un val de ironii pe Facebook.

„Au scos-o intenționat, să se vadă că avem neapărat nevoie de lovele”, „Se mai întreabă cineva de ce iau foc spitalele?”, „S-o fi mișcat președintele cât era la încărcat” și „E prevăzută în PNRR” sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Consilier prezidențial: „Eram în plin șantier, deschis acum, în valul 4”

Diana Loreta Păun, consilier prezidențial pe probleme de sănătate, a scris marți, 28 septembrie, pe Facebook, un mesaj „pentru comentatorii «de bună credință», care au văzut priza nemontată, dar nu au văzut ușa fără buiandrug”.

„Eram in plin șantier, deschis acum, în valul 4, când colegii mei medici și asistenți medicali - oameni care se luptă zilnic cu moartea - au avut puterea, străduința și perseverența să acceseze bani europeni pentru A CONSTRUI o nouă secție pentru pacienții COVID și non-COVID. Pentru că încearcă să-și depășească limitele propriei meserii, în dorința de a ii ajuta pe cei care au nevoie de ajutor.

Aceștia sunt pentru mine adevărații oameni care construiesc România, cu efort, cu empatie și fără să aștepte lauri! Nu cei care stau pe margine și numără prizele”, a transmis consilierul președintelui Klaus Iohannis.

CTP: În acea priză trebuie băgat PNRR-ul ca să meargă în România

Într-o intervenție la Digi24, Cristian Tudor Popescu a comentat pe scurt imaginea cu cei trei oficiali. 

„De ce a venit doamna Ursula von der Leyen la București? Să consacre acordarea pentru România a PNRR-ului care ar urma să facă această țară să meargă. 

Acest PNRR cred că este un Mercedes electric de ultimă generație, care, ca să meargă în România va trebui băgat în această priză”, a spus gazetarul Cristian Tudor Popescu.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri