FOTO | A fost prins bărbatul care a jefuit o agenţie de pariuri

Data actualizării: Data publicării:
talhar2

Bărbatul bănuit că a tâlhărit, vineri, o agenţie de pariuri sportive din Craiova a fost depistat de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, informează IGPR.

talhar2
talhar2

În urma activităţilor investigative desfăşurate de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, a fost depistat bărbatul, de 24 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie, din data de 2 martie, de la agenţia de pariuri sportive, din Craiova”, a transmis, sâmbătă, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, la acest moment, la domiciliul bărbatului, din Craiova, poliţiştii efectuează o percheziţie, pentru depistarea sumei de bani sustrase, precum şi a obiectelor susceptibile a fi folosite la comiterea faptei.

Arma folosită de bărbat era neletală şi nu necesita autorizare. Poliţiştii au recuperat prejudiciul în totalitate, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj.

Ulterior, acesta va fi condus la sediul Poliţiei Municipiului Craiova, în vederea audierii şi dispunerii măsurilor legale, mai anunţă IGPR.

Citiți și: Jaf armat la o casă de pariuri. Ce povestește soțul casierei

Bărbatul a intrat într-o agenţie de pariuri din centrul oraşului şi, ameninţând cu un pistol, i-a solicitat angajatei banii încasaţi, după care a fugit cu suma de 7.000 lei, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj. Bărbatul nu avea faţa acoperită şi nu a exercitat acte de violenţă asupra angajatei agenţiei de pariuri.

Bărbatul care a sustras banii a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în agenţia de pariuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri