Gheorghe Dincă a fost adus în București pentru expertiza psihiatrică. Bărbatul a solicitat și îngrijiri medicale

Data actualizării: Data publicării:
gheorghe-dinca-zambind-tribunalul-dolj-inquam-photos-bogdan-danescu
Foto: Inquam Photos / Bogdan Dănescu

Gheorghe Dincă a ajuns, miercuri, la Spitalul Penitenciarului Jilava. Aici va fi supus unei expertize psihiatrice au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Tot la Jilava, bărbatul va primi și îngrijile medicale solicitate.

Actualizare. Gheorghe Dincă a fost adus sub escortă la Penitenciarul Jilava. 

Surse judiciare au precizat că Gheorghe Dincă va fi supus unui control general medical amănunţit, urmând apoi a fi dus la sediul Institutului Naţional de Medicină Legală (INML), pentru a putea fi făcută expertiza psihiatrică în cazul său.


Surse judiciare au precizat că Gheorghe Dincă va ajunge miercuri la Penitenciarul Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. Totodată, în aceeași unitate de detenție, Dincă va primi și îngrijirile medicale solicitate.

Dincă va ajunge, miercuri, la Penitenciarul Jilava pentru a primi îngrijiri medicale, deoarece, potrivit unor surse judiciare, acesta acuză dureri la nivelul coastelor și al pieptului, spunând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori.

Bărbatul susține că, atunci când anchetatorii au decins la locuința lui pentru percheziții, l-au lovit cu picioarele atunci când l-au imobilizat.

Reconstituirea va fi reluată după ce acesta va primi îngrijirile medicale. La reconstituirea de luni, anchetatorii nu au parcurs traseul evenimentelor, ci au ales un drum mai scurt pentru a ajunge la punctul indicat de Dincă. Totodată, anchetatorii au ales un traseu și pentru a evita presa și curioșii veniți să vadă reconstituirea.

Bărbatul și-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei.

Bogdan Alexandru, avocatul lui Dincă, a spus la acel moment că remușcările l-au determinat pe clientul său să își recunoască faptele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri