Gheorghe Dincă îi acuză pe anchetatori că l-au bătut și cere îngrijiri medicale

Data actualizării: Data publicării:
gheorghe-dinca-tribunalul-dolj-inquam-photos-bogdan-danescu
Foto: Inquam Photos / Bogdan Dănescu

Gheorghe Dincă se plânge de dureri la nivelul pieptului și coastelor cauzate de o posibilă fractură și cere îngrijiri medicale. Bărbatul susține că atunci când anchetatorii au descins la locuința sa și l-au imobilizat, a fost lovit cu picioarele.

În următoarea perioadă, Gheorghe Dincă ar putea ajunge la Penitenciarul Jilava pentru a primi îngrijirile medicale pe care bărbatul le solicită. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, Dincă acuză dureri la nivelul coastelor și al pieptului, spunând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori.

Bărbatul susține că, atunci când anchetatorii au decins la locuința lui pentru percheziții, l-au lovit cu picioarele atunci când l-au imobilizat.

Avocatul lui Gherghe Dincă spune că acesta a avut dureri și în timpul audierilor, „avea momente în care tresărea de durere.

Bogdan Alexandru, avocat: „Din discuțiile pe care le-am avut cu dânsul, la momentul descinderii, dânsul a fost mobilizat, a fost trântit la nivelul solului și i s-au aplicat lovituri cu bocancii de către organele de poliție în zona pieptului, fapt pentru care dânsul spune că are fracturi costale și de stern. Acest lucru se va confirma, dânsul va fi dus la investigații medicale și se va stabili. Dureri vă pot spune că a avut pentru că pe tot parcursul audierilor, avea momente în care izbucnea în durere, tresărea de durere și-și pune mâna în zona pieptului și probleme în timpul respirației.”

Surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor au precizat, pentru Mediafax, și că Gheorghe Dincă urmează să fie adus la Penitenciarul Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. 

Reconstituirea va fi reluată după ce acesta va primi îngrijiri medicale. La reconstituirea de luni, anchetatorii nu au parcurs traseul evenimentelor, ci au ales un drum mai scurt pentru a ajunge la punctul indicat de Dincă.

Totodată, anchetatorii au ales un traseu și pentru a evita presa și curioșii veniți să vadă reconstituirea.

Bărbatul și-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei.

Bogdan Alexandru, avocatul lui Dincă, a spus la acel moment că remușcările l-au determinat pe clientul săi să își recunoască faptele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri