Sebastian Ghiţă publică o înregistrare cu procurorul care îl anchetează

Data actualizării: Data publicării:
161213_SEBASTIAN_GHITA_ICCJ_03_INQUAM_Octav_Ganea_
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Lupta dintre deputatul Sebastian Ghiţă şi DNA continuă, omul de afaceri trecut la PRU publicând o înregistrare cu procurorul care îl anchetează. 

161213_SEBASTIAN_GHITA_ICCJ_03_INQUAM_Octav_Ganea_
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

"Am primit zilele trecute un fişier audio în care se afla o discuţie între doi procurori de la DNA, dintre care unul este celebrul Negulescu şi un alt coleg al dânsului. Există acum, la nivelul DNA, o acţiune menită să îi facă dosare lui Liviu Dragnea pentru a-l presa, a-l şantaja să renunţe la funcţia de premier", a declarat Sebastian Ghiţă la postul pe care îl controlează, România TV.

Acuzaţiile lansate de Sebastian Ghiţă fac parte dintr-o serie de atacuri la adresa procurorului DNA Mircea Negulescu. O posibilă explicaţie a atacurilor susţinute ale lui Sebastian Ghiţă împotriva procurorului DNA o reprezintă numărul mare de acuzaţii pe care DNA Ploieşti i le aduce deputatului. În toamnă, şi senatorul Daniel Savu a prezentat pe blogul său o înregistrare audio dintre fostul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, Liviu Tudose, şi procurorul DNA Mircea Negulescu, cel care a instrumentat dosarul Ponta-Blair, iar Sebastian Ghiţă a lansat o serie de acuzaţii în emisiunile de pe postul patronat.

În prezent, deputatul Ghiţă este cercetat, inculpat şi trimis în judecată în patru dosare penale, fiind acuzat de zeci de infracţiuni, de la conducere fără permis până la sprijinire de grup infracţional organizat, dare de mită, evaziune fiscală, spălare de bani, instigare la abuz în serviciu având drept consecinţă obţinerea pentru altul a unui folos necuvenit, folosire în orice mod de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii sau permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, de santaj, de cumpărare de influenţă.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri